estadistix.com, clases estadística universitarios barcelona

Classes d'estadística i matemàtiques per a universitaris

Nosaltres
Estadistix és una acadèmia diferent, oferim classes per superar les assignatures d'estadística i matemàtiques a preus econòmics i d'una forma totalment flexible i personalitzada. Som professors joves i qualificats, tenim el millor material actualitzat i específic per a cada assignatura, exàmens d'altres anys, exercicis... Tot el que necessites per a superar les assignatures més difícils del teu grau!
Classes
Oferim dos tipus de classes:
 
- Grups grans amb horaris tancats enfocats a preparar un examen concret. Pots consultar els horaris a l'apartat assignatures.
 
- Classes particulars o en grups petits de 2 a 4 alumnes: ideal si no et van bé els horaris dels grups gran o si vols unes classes més properes i personalitzades. Pots veure els preus a l'apartat tarifes.
 
Altres serveis
A més de les classes també oferim dos serveis més:
 
- Assessorament estadístic per a la investigació: ajudem en l'anàlisi estadístic de tesis doctorals, articles científics, tesines o treballs. Dominem molts programes informàtics d'estadística i et podem ensenyar a fer-los servir pel teu estudi.
 
- Empreses: tenim un servei de consultoria per a empreses, i treballem en la realització d'estudis de mercat i la realització d'enquestes.